PVC PROZORI SA ROLETNOM 55e m2

PVC stolarija sa roletnama 55e m2, komarnicima 35e m2. PVC stolarija SN WINDOWS – Beograd. Firma SN WINDOWS vam nudi: Izrada po meri i ugradnja PVC stolarije REHAU, kompletan kvalitetan proizvod. PVC prozori, roletne, komarnici, iskusne i odgovorne majstore, pismenu garanciju 10 godina na profil, pet godina na okov. 

PVC/ALU roletne ispunjene su poliuretanskom penom koja onemogucava zagrejavanje prostorije tokom letnjih meseci.
PVC PROZORI SA ROLETNAMA – ROLETNE PVC/ALU 

CENA – 55e m2 (najmanja o/m je kvadrat) Svestran sistem roletni za starogradnju i novogradnju Bilo da planirate novogradnju ili sanaciju u starogradnji Comfort-Design Plus ispunice sve zahteve u odnosu na zastitu od sunca, nezeljenih pogleda i insekata, kao i protivprovalnu zastitu. Primena kutija roletni dimenziji 200 mm x 200 mm univerzal se, zbog svoje kompaktne konstrukcije, preporucuje za sanaciju u starogradnji, dok je kutija dimenzije 245 mm, zbog svoje velike zapremine, namenjena visim elementima prozora i vrata preko 2,50 m visine. Opciono sa revizionim poklopcem koji se otvara na dole po izboru pogon roletne sa gurtnom ili elektromotorom

PVC PROZORI SA ROLETNOM – ALU SPOLJNE ROLETNE

Moze se reci da su u novije doba Roletne najprihvatljivije i najprakticnije zasenjivaci prostorija. Montiraju se sa spoljne strane PVC stolarije, PVC prozora i vrata a mogu biti aluminijumske ili plasticne. Aluminijumske roletne mogu imati i fiksne vodjice od istog materijala sto ih cini kompletno aluminjiumskim. Kod njih ne postoji mogucnost izbacivanja vodjica i obavezno su sve fiksirane i plastificirane a mogu biti i u boji roletni. Kod plasticnih roletni cena je nesto niza u odnosu na aluminijumske ali nisu bas nesto preporucljive za velike otvore, narocito ukoliko su na takvom mestu da su cesto na udaru vetra i sunceve svetlosti. 70e m2 n/om m2.

PVC stolarija na akciji, Zbog velikog interesovanja na trzistu, sa promotivnim cenama, ponovo su na AKCIJSKOJ prodaji PVC prozori REHAU model EKONOMIK sa 5 komora. Izrada je po tacnim merama.  

PVC STOLARIJA MOZE SE POGLEDATI NA LOKACIJI:
Ulica Husova br.6, Vozdovac, 
Kontakt telefoni: 011/4112136, mobilni 065/5450707, Viber/WhatsApp 062/232475
e mail pvcstolarijarehau@gmail.com