PVC stolarija REHAU, prihvatljiva cena, PVC prozori Rehau, EKONOMIK 70mm, 5 komora, toplotna izolacija 1,3 W/m2K.

PVC stolarija REHAU model SYNEGO. Uz povoljne cene i odgovorni doprinos zastiti zivotne sredine. PVC stolarija je ekoloski materijal, najbolji je izolator i laka je za odrzavanje. Cene PVC prozora su sada (u odnosu na proslu deceniju) mnogo pristupacnije i kupci koji imaju razvijenu ekolosku svest, biraju PVC prozore REHAU SYNEGO.

PVC stolarija REHAU, Rehau model SYNEGO 80mm, 6/7 komora, 3 stakla, 3 diht gume. Nemacki okov – IZRADA JE PO MERI. Cene su bez ugradnje. Odgovorni doprinos zastiti zivotne sredine. LUX model. Produzena Garancija 10 godina.

FIRMA SN WINDOWS – BEOGRAD

SN WINDOWS je porodična firma nastala 2012. godine u Beogradu. Osnovani smo sa ciljem da u oblasti PVC i ALU stolarije pružimo svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montažu i brzu isporuku uz korišćenje najkvalitetnijih materijala uz poštovanje svakog dogovora. Posle 12 godina poslovanja i više od 2400 zadovoljnih kupaca nastavljamo da razvijamo inteligentna rešenja u našoj oblasti kako bi postali jedna od vodećih firmi na našem tržištu.

Odlikuje nas: Poštovanje dogovora i rokova, profesionalna usluga, iskusni i odgovorni majstori, korišćenje najkvalitetnijih materijala za proizvodnju i montažu…

Kontakt: 011/4112136 – 065/5450707 – Viber 062/232475

Adresa: Husova br.6 Vozdovac, Beograd.