Najbolji PVC prozori – Gde kupiti?

Najbolji PVC prozori – Gde kupiti? PVC stolarija Beograd, mozete nas posetiti na lokaciji ul. Husova br.6 Vozdovac, Beograd. PVC prozori REHAU, PVC Stolarija Garancija od 10 godina.

PVC stolarija REHAU, PVC stolarija cene su bez demotaze i ugradnje. Zidarska obrada spaletni oko PVC prozora, po dogovoru.

PVC STOLARIJA REHAU SA 2 STAKLA – EKONOMIK

PVC prozori REHAU, model EKONOMIK 70mm, 5 komora, 2 diht gume, toplotna izolacija 1,3 W/m2K. Detaljnije…

CENOVNIK EKONOMIK REHAU – 2 STAKLA

PVC STOLARIJA CENE SU BEZ MONTAZE. Izrada po tacnim merama je sa niskoemisionim/argon staklom. Nemacki okov. Obezbedjen prevoz i montaza. Garancija 10 godina.

PVC PROZORI REHAU SA 3 STAKLA – SYNEGO

PVC stolarija REHAU, model SYNEGO 80mm, 6/7 komora, 3 diht gume, toplotna izolacija 1,1 W/m2K. Detaljnije...

CENOVNIK REHAU SYNEGO – 3 STAKLA, 3 DIHT GUME

CENE SU BEZ MONTAZE. Izrada po tacnim merama je sa niskoemisionim/argon staklom. Nemacki okov. Obezbedjen prevoz i montaza. Garancija 10 godina. Detaljnije…

PVC PROZORI SA ROLETNOM

CENA – 55e m2 (najmanja o/m je kvadrat) Svestran sistem roletni za starogradnju i novogradnju Bilo da planirate novogradnju ili sanaciju u starogradnji Comfort-Design Plus. Kutija je iznad prozora 20×20 cm.

PLISSE KOMARNICI

Komarnici su napravljeni od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanoscu i izdrzljivoscu. Plisse komarnici se montiratiraju na balkon vrata. Izradjujemo ih u svim dimenzijama zavisno od velicine otvora. Mrezica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass). CENA – 40e m2 (najmanja o/m je 1.7 m2).  

 
 

Rolo komarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanoscu i izdrzljivoscu. Mrezica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove. CENA – 35e m2 (najmanja o/m je kvadrat). 

Spoljni plastificirani Podprozorski spoljni plastificirani limovi. Ugradna dubina 5-35 cm – max duzina 4m cena – (najmanja o/m je 1 metar) za PVC prozore.

Podprozorske unutrasnje PVC daske. Ugradna dubina 15-25 cm – max duzina 6m cena – (najmanja o/m je 1 metar.

OBRADA SPALETNI

Obrada spaletni oko ivica PVC prozora: Prilikom ugradnje novih PVC prozora, skidaju se stari prozori pa su uglavnom neminovna manja ili veca ostecenja. Nakon skidanja starog prozora, rupe oko montirane PVC stolarije, od otpalog maltera kao i razliku u debljini stoka nove i stare stolarije treba na adekvatan nacin sanirati… 

 
 
PVC-stolarija-PVC-balkonska-vrata-PVC-stolarija-u-boji-pvc-prozori-Beograd-cene

IZABERITE KVALITET BEOGRAD -VOZDOVAC HUSOVA 6

Kontakt: Viber 062 232475, 
Fiksni 011 4112136, 
mob. 065 5450707,
e-mail pvcstolarijarehau@gmail.com